Asuntovälitys Nurminen LKV

Kun etsit unelmiesi asuntoa

Oletko ostamassa asuntoa?

Hyvä kiinteistönvälittäjä takaa helpot asuntokaupat

Uuden asunnon ostaminen edustaa monelle pitkäaikaisen haaveen toteutumista. Autamme sinua löytämään toiveidesi mukaisen asunnon sinulle sopivaan hintaan. Olemme myös tukenasi kaikissa asunnon ostamiseen liittyvissä kysymyksissä matkan varrella.

 

Myytävät asunnot Hämeenlinna ja Lahti

Kun sinun on aika hankkia uusi asunto, ota yhteyttä! Meillä on myynnissä monipuolisia kohteita elämän eri tilanteisiin, ja autamme sinua löytämään juuri mieleisesi asunnon. 

Huolehdimme kaikista yksityiskohdista

Huolehdimme ammattitaidolla kaikista kaupanteon yksityiskohdista. Lupaamme, että meidän kauttamme voit ostaa unelmiesi asunnon huoletta ja turvallisin mielin.

Olemme tukenasi joka vaiheessa

Autamme ja neuvomme sinua missä tahansa asunnon ostoon liittyvissä kysymyksissä matkan varrella, ja esittelemme sinulle aina uusimmat, toiveidesi mukaiset kohteet. 

 

Kun tarvitset uuden asunnon, olemme tukenasi joka vaiheessa!

Asunnon etsijä

Löydä unelmiesi asunto: Hämeenlinnan ja Lahden seutu

Tutustu myytäviin kohteisiin

Aloita unelmointi vierailemalla verkkosivuillamme ja tutustu myytäviin asuntoihin. Sivuilta löydät kattavat tiedot ja laadukkaat kuvat kohteistamme.

Ota meihin yhteyttä

Kerromme sinulle mielellämme lisää myytävistä kohteistamme. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeen kautta.

Sovitaan yksityisesittely

Parhaiten asuntoon pääsee tutustumaan paikan päällä. Esittelemme sinulle henkilökohtaisesti haluamasi kohteet. Lähdetään katsomaan, löytyisikö meiltä juuri sinulle sopiva koti.

Asuntovälitys nurminen LKV

Y-tunnus 2879824-5
Kasarmikatu 7,
13100 HÄMEENLINNA

Päivystys

toimisto@asuntovalitysnurminen.fi
044 230 1679

SKVL:n jäsenyritys

Linnatili

Isännöinti Nurminen