Asunnon antaminen vuokrattavaksi ammattitaitoiselle välittäjälle antaa sinulle ennen kaikkea turvaa ja mielenrauhaa. Vuokranantajalla on paljon velvollisuuksia. Varsinkin jos olet vasta harkitsemassa asuntosi antamista vuokralle, voit turvata asemasi käyttämällä asiantuntijaa apunasi. Voit luottaa siihen, että välittäjä hoitaa kaikki vuokraamiseen liittyvät vaiheet asianmukaisesti ja lakeja noudattaen. 

Vuokranantajana haluat, että asunnostasi pidetään hyvää huolta. Välittäjällä on kokemusta asukkaiden valinnasta, ja hänen asiantuntemuksestaan on sinulle hyötyä. Hän voi tarkistaa tausta- ja luottotiedot puolestasi, jotta saat asuntoosi mahdollisimman luotettavat vuokralaiset. Jos ongelmia kuitenkin ilmenee, välittäjä on vuokranantajan tukena ratkaisemassa ristiriitoja. Asuntovälitys Nurmisen vuokravälittäjät valvovat ja dokumentoivat vuokrasuhteen alussa asunnon kunnon ja luovuttavat avaimet varmistettuaan, että vuokravakuus on maksettu. Vuokrasuhteen päättyessä välittäjät tarkastavat loppusiivouksen ja mahdolliset vauriot ennen vuokravakuuden palauttamista.

Saatat olla jo kokenut vuokranantaja, tiedät velvollisuutesi ja tunnet lain kiemurat. Myös sinulle vuokravälittäjän palveluista on hyötyä. Välittäjä tekee vuokranantajana toimimisen sinulle uskomattoman helpoksi. Oma kotisi saattaa sijaita eri paikkakunnalla kuin vuokraamasi asunto, mikä hankaloittaa vuokranantajan tehtävien hoitamista. Tai ehkä sinulla on jo useita asuntosijoituksia. Yhdenkin asunnon vuokraaminen on työlästä. Haluaisitko käyttää aikaasi mieluummin itseesi kuin vuokranantajan velvollisuuksiin? Siinä me voimme auttaa sinua. 

Asuntovälitys Nurminen hoitaa asuntosi vuokrauksen alusta loppuun. Neuvontapalvelumme on käytössäsi koko vuokrasuhteen ajan. Teemme huomautukset vuokranmaksun myöhästymisestä ja vuokralaisen aiheuttamista häiriöistä. Saat myös vuosittain koosteen vuokratuloista ja asuntoon kohdistuvista menoista verottajaa varten.

Me voimme pyynnöstäsi hoitaa kaiken käytännön työn. Järjestämme asuntoesittelyt, laadimme vuokrasopimukset, luovutamme avaimet, ratkaisemme ristiriidat, annamme neuvoja ja tarvittaessa asioimme vuokralaisen kanssa puolestasi. Jos vuokralle antamassasi asunnossa esimerkiksi rikkoutuu kodinkone, voit ratkaista ongelman helposti ottamalla yhteyttä meihin. Yhteydenpito on nopeaa ja helppoa. Sähköisen toimeksiantosopimuksen ja sähköisesti allekirjoitettavan vuokrasopimuksen ansiosta sinulla jää aikaa omille töillesi ja harrastuksillesi.

Olemme kokeneita kiinteistöalan ammattilaisia ja takaamme, että asuntosi vuokrataan turvallisesti. Joskus vuokranantaja saattaa kuitenkin joutua purkamaan vuokrasopimuksen, esimerkiksi jos vuokralainen vahingoittaa asuntoa, aiheuttaa häiriötä tai ei maksa vuokraa. Jos sopimus joudutaan purkamaan vuokralaisesta johtuvasta syystä alle vuoden kuluttua vuokrasopimuksen tekemisestä, emme peri palkkiota uuden vuokralaisen hankkimisesta.